TILLVAL HELTID VÄRLDSBILD &  APOLOGETIK KYRKANS RESA MISSIONSKUNSKAP KULTURFÖRSTÅELSE MISSIONSTEOLOGI UTLANDSPRAKTIK

Tänk vilket tillfälle att få komma ut och se och pröva på hur mission fungerar på riktigt - Därför valde jag mission. Så här kan en av mina veckor se ut i Sverige.

Missionstillvalet handlar inte bara om äventyr och möten med främmande kulturer. Genom att du får en god teologisk undervisning samtidigt som du förbereds praktiskt för utlandstjänst får du mixen för att på sikt kunna göra skillnad långt utanför Sveriges gränser.

En månad vardera termin är du ute på något av de missionsfält där vi i har uppbyggda relationer, t.ex. Tjeckien, Rumänien, Albanien, Turkiet eller Kenya.

Under tiden utomlands följer du och din grupp  mycket av undervisningen i klassen via Skype. I varje missionsland finns erfarna pastorer och missionärer som handleder och stödjer under praktiktiden. Dessutom håller du regelbunden kontakt med din mentor i Sverige.

Extra kostnader tillkommer för resor, försäkringar, uppehälle osv. Vilket land du åker till avgör hur stora kostnaderna blir. En del av utbildningen innebär att göra budget för resan samt arbeta för att på olika sätt täcka kostnaderna. Räkna med en egen insats på max 3000kr per termin och missionsresa.

Antagningen till mission sker efter intervju.

Skicka in din ansökan så hör vi av oss för att boka tid för samtal.

Det är begränsat antal platser.

BIBELSKOLAN

Ansök idag!

Majgatan 4, 582 46 Linköping


013-25 38 69


info@nikodemusinstitutet.se


www.nikodemusinstitutet.seKONTAKT

LÄNKAR

SOCIALT

DRIVS AV